PPI Polyether Filterschuim Blauw

PPI Polyether Filterschuim Blauw

Dit blauwe filterschuim heeft een homogene celstructuur, geijkte celgrootte en een driedimensionaal netwerk. Dit zorgt ervoor dat het ideaal is voor mechanische en biologische waterfiltratie. Bij mechanische reiniging is het de meest schone, snelle en simpele oplossing. Het zal ervoor zorgen dat ongewenste deeltjes uit water gefiltreerd worden. De meest voorkomende toepassingen van dit filterschuim zijn het filtreren van vijverwater en aquaria. In vijvers en aquaria zorgt dit materiaal ervoor dat de vissen gezond blijven, waardoor het een onmisbaar onderdeel is.

Een hogere PPI waarde heeft een dichtere structuur dan een lagere PPI waarde. Hoe dichter de structuur, hoe beter de filtrerende werking.

Afhankelijk van de toepassing en de manier van montage kan gekozen worden voor een flexibel doek of voor een hardschuim zelfdragend doek.

Producteigenschappen

Grondstof: PU Polyether
Materiaal: filterschuim
Kleur: blauw
Celstructuur: open
Dichtheid: 25 kg/m³ (range 22 kg/m³ tot 28 kg/m³)
Celgrootte PPI (micron):

Materiaal mogelijkheden

Zelfklevend: 1 kant, 2 kanten, zonder
Meest verkochte diktes: 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50 mm
Minimum dikte 5 mm
Maximum dikte 200 mm

Ook leverbaar in Ppi Filterschuim zwart (luchtfilter)

Filter op maat nodig?

Bij European Airfilter Group | EAG-Filters hebben wij een grote hoeveelheid aan filters op voorraad liggen. Naast het leveren van ‘standaard’ filters zijn wij ook zeer flexibel in het fabriceren van zogenaamde ‘custom made’ filters, oftewel speciaal op maat gefabriceerde filters. U moet hierbij denken aan afwijkende afmetingen, bewerkingen, filtermedia, etc.

Offerte aanvragen