Hydrauliek filters

Middels hydrauliek filters worden deeltjes uit hydraulische olie verwijderd. Deze olie dient van de gewenste kwaliteit te zijn, aangezien de deeltjes welke zich in de olie bevinden een gevaar op kunnen leveren voor het hydraulisch systeem.

Onze filters dienen als vervanging voor de elementen die in vele installaties worden toegepast.

Onderstaand vindt u de meest voorkomende merken waarvoor wij onze filterelementen leveren. Mocht het door u gezochte merk en/of type er niet bij vermeld staan, neem dan gerust contact met ons op.

Als specialist op de vervangingsmarkt van filterelementen levert European Airfilter Group hydrauliek filters passend en overeenkomstig vele merken en fabrikaten.

Veelal betrekken eindgebruikers hun filters bij de originele leverancier van de filterinstallatie. Wat men niet weet is dat deze leveranciers 9 van de 10 keer de filters niet zelf fabriceren, maar inkopen zoals u dit ook zal doen. Kortom dit brengt vaak extra hoge kosten met zich mee.

Wij bieden u de mogelijkheid om tegen scherpe tarieven filters aan te schaffen welke overeenkomstig zijn aan de "originele" door u toegepaste kwaliteiten. 

Aan de hand van merk- en typecoderingen kunnen wij middels een uitgebreide database onze equivalente (overeenkomstige) filters traceren.

Onderstaand staat een merkenoverzicht, waarvoor wij onze overeenkomstige filtertypen leveren. Mocht het door u gezochte merk en/of filtertype er niet bij staan vermeld, neem gerust contact met ons op, zodat wij alsnog een poging voor u zullen doen.

Klik op het betreffende merk, waarop in een nieuw scherm een PDF bestand geopend zal worden.