Perslucht Filters | Inline Filters

Perslucht Filters | Inline Filters

Bij filtratie van perslucht worden vaste deeltjes, vocht of olie uit de perslucht gehaald. Hierdoor krijg je een schonere en drogere stroom aan perslucht, wat de apparatuur welke op perslucht werken beschermen. Onze filters dienen als vervanging voor de elementen die in vele installaties worden toegepast. Aan de hand van de merk- en typecoderingen kunnen wij middels onze uitgebreide database onze equivalente filterelementen achterhalen. In onderstaand PDF bestand vindt u de types waar wij onze equivalente typen voor leveren. Mocht het door u gezochte type er niet bij staan, dan gaan wij graag voor u aan de slag.

Merkenoverzicht

Onderaan deze pagina vindt u een link "merk- en type overzicht persluchtfilters" m.b.t. het door ons gevoerde merkenoverzicht waarvoor wij onze overeenkomstige filtertypen leveren. Klik op de betreffende link en het bestand opent zich als PDF.

Mocht het door u toegepaste filtertype niet vermeld zijn, neem gerust contact met ons op!

Filter op maat nodig?

Bij European Airfilter Group | EAG-Filters hebben wij een grote hoeveelheid aan filters op voorraad liggen. Naast het leveren van ‘standaard’ filters zijn wij ook zeer flexibel in het fabriceren van zogenaamde ‘custom made’ filters, oftewel speciaal op maat gefabriceerde filters. U moet hierbij denken aan afwijkende afmetingen, bewerkingen, filtermedia, etc.

Offerte aanvragen