Filters voor compressoren & vacuümpompen

European Airfilter Group levert, als specialist op de vervangingsmarkt, luchtfilters, oliefilters en separatoren (afscheiders) welke worden toegepast in vele merken en fabricaten compressoren en vacuümpompen. Naast de losse filterelementen leveren wij tevens luchtfilter behuizingen. Veelal worden deze filters betrokken bij de originele leverancier van de installatie, wat betekent dat u voor deze filters een 'stevige' prijs betaald. De originele leveranciers produceren de filterelementen namelijk niet zelf.

Onze filters zijn 1 op 1 uitwisselbaar met uw toegepaste filtertypen!


Aan de hand van het merk en typecodering van de betreffende filterelementen kunnen wij veelal onze overeenkomstige typen achterhalen. Wanneer u niet over de coderingen van de filterelementen beschikt, kunnen wij ook vaak uit de voeten met merk en type compressor/vacuümpomp. 

Merkenoverzicht

Onderstaand vindt u een link "Merk- en type overzicht luchtfilters, oliefilters, separatoren, etc." m.b.t. het door ons gevoerde merkenoverzicht waarvoor wij onze overeenkomstige filtertypen leveren. Klik op de betreffende link en het bestand opent zich als PDF.