Gasfilters

European Airfilter Group levert Gas Filters welke zijn ontworpen en uitgevoerd in overeenstemming met de standaards MSW-12-E (Nederlandse Gasunie), NEN1059 en het KVGN supplement. 

De standaard filterpatronen zijn cylindrisch en voorzien van een dubbel open eind. Het filtermedium is geplisseerd en is bevestigd tussen een romp, een steunpijp en ook de eindringen. De filtratie richting van deze patronen is van buiten naar binnen. Het filtermedium is polyester naaldvilt. De filtratie vindt zowel in de diepte als aan de oppervlakte plaats, wat een lange stand tijd voor een stationair filter waarborgt.

De filterpatronen beschikken over afmetingen welke in het merendeel van de gangbare fabricaten toepasbaar zijn. Het is ook mogelijk om zogenaamde 'specials' te fabriceren, welke van de standaard afmetingen afwijken.

Filter op maat nodig?

Bij European Airfilter Group | EAG-Filters hebben wij een grote hoeveelheid aan filters op voorraad liggen. Naast het leveren van ‘standaard’ filters zijn wij ook zeer flexibel in het fabriceren van zogenaamde ‘custom made’ filters, oftewel speciaal op maat gefabriceerde filters. U moet hierbij denken aan afwijkende afmetingen, bewerkingen, filtermedia, etc.

Offerte aanvragen