Compact V Gas Turbine Filters

Compact V Gas Turbine Filters

Onze Compact V Gas Turbine Filters zijn speciaal ontworpen als vervangings- of navullingselement voor bestaande luchtfilterinstallaties t.b.v. Gas Turbines.

Onze Compact V Gas Turbine Filters beschikken over een speciaal filtermedium met een hoge stofopname capaciteit. Daarnaast is het filtermedium voorzien van een extra kunststof raster, dit ter bescherming van het filtermedium tijdens gebruik onder zware omstandigheden. Alle filters zijn volledig ingegoten met PU en volledig vervaardigd uit kunststof. Daarnaast bieden deze filters een zeer hoge 'barst' druk, dus ideaal voor extreme bedrijfsomstandigheden zoals bij luchtinlaat van gas turbines.

Toepassingsgebieden:

  • Gas Turbines

Specificaties

Frame: Kunststof
Filtermedium: multi pleat filterpapier
Filterklassen: ePM10 >60% (M6) / ePM1 55% (F7) / ePM1 75% (F8) / ePM1 80% (F9)
Separators: thermoplastisch verlijmd
Max. eindweerstand: 635 Pa.
Barst druk: 6000 Pa.
Max. temperatuur: 80 gr. C

Filtermedium

Het filtermedium is vervaardigd uit filterpapier, wat zijn oorsprong kent in de zogenaamde "Absoluut/HEPA filters". Door de vele pleats (vouwen) wordt een groot filteroppervlak verkregen, wat voor een groot stofopnemend vermogen zorgt. Daarnaast is het filtermedium vochtbestendig.

Filterklassen

De Compact V Gas Turbine Filters zijn standaard te verkrijgen in de filterklassen

  • ePM10 >60% (M6)
  • ePM1 55% (F7)
  • ePM1 75% (F8)
  • ePM1 80% (F9)

Tevens is het voor ons mogelijk deze Compact V Gas Turbine Filters te leveren in filterklasse H10 en H13, zijnde een Absoluut/HEPA filter.

Afmetingen

De Compact V Gas Turbine Filters zijn verkrijgbaar in een drietal afmetingen, te weten:
- 592 x 592 x 292 mm (B x H x D)
- 592 x 490 x 292 mm (B x H x D)
- 592 x 287 x 292 mm (B x H x D)

Omkasting

De omkasting is vervaardigd uit kunststof.

Filter op maat nodig?

Bij European Airfilter Group | EAG-Filters hebben wij een grote hoeveelheid aan filters op voorraad liggen. Naast het leveren van ‘standaard’ filters zijn wij ook zeer flexibel in het fabriceren van zogenaamde ‘custom made’ filters, oftewel speciaal op maat gefabriceerde filters. U moet hierbij denken aan afwijkende afmetingen, bewerkingen, filtermedia, etc.

Offerte aanvragen