Compact V Actief kool Filters

Compact V Actief kool Filters

Onze Compact V Actief kool Filters zijn speciaal ontworpen als vervangings- of navullingselement voor bestaande luchtfilterinstallaties en zijn ideaal toepasbaar bij weinig inbouwruimte, hoge turbulenties, variabele capaciteiten, zoals in luchtbehandelingskasten, airconditioningsystemen, industriële systemen en als voorfilter voor cleanrooms. Door de toepassing van actief kool filters is het de bedoeling de lucht te ontdoen van hinderlijke geuren of schadelijke gassen.

Specificaties:

Frame: Kunststof
Filtermedium: multi pleat filterpapier v.v. actief kool
Filterklassen: ePM2,5 65-80% (F7)
Separators: thermoplastisch verlijmd
Max. eindweerstand: 450 Pa.
Max. temperatuur: 80 gr. C

Vervanging voor zakkenfilters

Onze Compact V Actiefkool Filters zijn 1 op 1 uitwisselbaar/vervangbaar met zakkenfilters. De Compact V Filters hebben in tegenstelling tot zakkenfilters een kleinere inbouwdiepte en zijn beter bestand tegen vochtige omstandigheden. Daarnaast zijn Compact V Filters eenvoudig, zonder aanpassing, in bestaande filterinstallaties te plaatsen. Door de stevige constructie is het mogelijk de lucht via zowel de voor- als ook de achterzijde aan te laten stromen, iets wat bij zakkenfilters niet mogelijk is.

Afmetingen

De Compact V Actiefkool Filters zijn verkrijgbaar in een drietal afmetingen, te weten:

  • 592 x 592 x 292 mm (B x H x D)
  • 592 x 490 x 292 mm (B x H x D)
  • 592 x 287 x 292 mm (B x H x D)

Omkasting

De omkasting is vervaardigd uit kunststof.

Filter op maat nodig?

Bij European Airfilter Group | EAG-Filters hebben wij een grote hoeveelheid aan filters op voorraad liggen. Naast het leveren van ‘standaard’ filters zijn wij ook zeer flexibel in het fabriceren van zogenaamde ‘custom made’ filters, oftewel speciaal op maat gefabriceerde filters. U moet hierbij denken aan afwijkende afmetingen, bewerkingen, filtermedia, etc.

Offerte aanvragen